Hvad siger andre

 

Når man som  forældre skal vælge hvor ens barn skal gå i institution, kan det være rart at læse og høre hvad andre forældre mener, inden man bestemmer sig.

Her på siden kan du se og læse, hvad andre synes om Gummerup private Vuggestue og Børnehave.

 

Du kan se  udsendelsen fra TV2 FYN  om vuggestuen fra 2012:

En vuggestue der hitter

Flere vuggestuer ude på landet

 

Du kan også se presseomtale om institutionen fra aviser:

Musikaktivitet i vuggestuen

Privat børnehave med mad, musik og bevægelse

Privat børnehave vil tiltrække børn udefra

Musikalsk legestue i Gummerup Vuggestue

Plads til flere i Gummerup Vuggestue

Vuggestue får værn mod solen

Forældre skaber ny vuggestue
Premiere for første private vuggestue
Mange ville se

Succes i vuggestue på en lørdag

Det kriblede og krablede

Muikalsk formiddag i Gummerup Vuggestue

Gummerup Vuggestue udvider med børnehave

Lukning af Gummerup skole

Velkommen til den nye bus

 

eller læse bedømmelser af vuggestuen og udtalelser fra andre forældre på Bedoemmelse.dk


På vores Facebook side  – Anmeldelser - finder du også en del anmeldelser og udtalelser fra vores forældre.

 

I er altid velkommen til at besøge os og få en rundvisning i institutionen inden I bestemmer jer for om jeres barn skal skrives op hos os.

Vi viser gerne vores dejlige sted frem.

 

Udtalelser fra forældre

 

Brev fra en glad og tilfreds mor:

 

Gummerup Vuggestue skaber hele mennesker
En kæmpe ros fra en taknemmelig forældre skal lyde til Gummerup Vuggestue. En bedre start på den lange dannelsesrejse det lille menneske skal igennem, kan man som forældre ikke ønske sig!
Min datter elsker at komme i vuggestuen og hun har altid været nem at aflevere, da der altid står en velkendt, varm personlighed klar til at tage imod hende og til at vinke farvel til mor, hvis hun har behov for det. Jeg er ikke i tvivl om, at min datter opnår de bedste sociale og sproglige kompetencer og rustes bedst muligt til at starte i børnehave og senere kaste sig ud i skolelivet. Vuggestuen har et super samarbejde med skolen lige overfor og stiler efter at overgangen til børnehaven bliver så naturlig og problemfri som mulig. Et skridt i den retning er det ugentlige besøg på skolen, hvor gymnastiksalen flittigt tages i brug af de større børn. Andre gange kan det være udflugter til skolens eller børnehavens legeplads.
De grønne arealer omkring vuggestuen og den hyggeligt indrettede legeplads lægger op til fri udfoldelse. To stuer, Kyllinge- og Bamsestuen danner rammen for vuggestuen og børnene deles ofte op i mindre grupper på tværs af stuerne i forskellige aktiviteter.
Den sunde mad, ofte farverig og kreativt anrettet, som serveres for børnene er endnu et plus ved Gummerup Vuggestue og endnu en god grund til at komme og se huset. I køkkenet inddrages de større børn også i madlavningen og får lov at prøvesmage. Det er luksus at vide, at ens datter har smagt noget nyt og fået sund og nærende mad i løbet af dagen.
Musik er en stor del af hverdagen og det skaber så meget glæde og er en god måde for børnene at samles på. Mange sanser berøres og det er en tilbagevendende del af børnenes hverdag, som vi som forældre også får glæde af, når de små kommer hjem og synger og danser for os. Utroligt så gode de små er til at huske de rette fagter til nye sange! 
Selvhjulpenhed er en anden ting, der fokusereres på udover sociale kompetencer, motorik, udeliv, babytegn, babymassage osv.
Det er imponerende, hvad personalet kan lave af aktiviteter med de små børn! Når man i garderoben ser diasshow over de aktiviteter og oplevelser børnene har haft, overraskes man over, at der er ud over de faste rutiner er tid og overskud til at tegne, male, lege med genbrugsmaterialer osv. Der er ligefrem planlagt temadage/uger for børnene. I øjeblikket eksperimenteres der med emnet lys, luft og vand. Det kunne være sjovt at være en flue på væggen og f.eks. se børnene lege med de medbragte lommelygter i et mørkt rum og danse til diskolys. Hvor er det skønt at vide, at ens barn er i de bedste hænder og får så sjove oplevelser med jævnaldrende og livsglade, fagligt dygtige voksne.
Det jeg er mest fascineret af, er den ro og det overskud, man møder på trods af de nævnte aktiviteter. De dygtige pædagoger og pædagogmedhjælpere skaber hver dag en stemning, der oser af nærvær, ro og overskud til det enkelte barn. 
Benny Andersens digt:
”Solen er så varm, stikker på din arm ligesom hvepse og bier der er så gale – de svier! Regnormen føles så blød, den er sød!”
…afspejler så fint børnenes lille univers og måden, hvorpå  vuggestuen griber enhver lejlighed til at møde børnene på deres niveau og tale om de ting, de oplever lige nu og her i hverdagen og i naturen.
Glæden ved de små ting i hverdagen skaber tryghed. Kobler man sådanne nære oplevelser med alle de muligheder vuggestuen tilbyder, vil jeg vove at påstå, at Gummerup Vuggestue skaber hele mennesker!

– Maria Birch Sterregård, januar 2015


Citater fra evalueringsskamaer

Hvis I ønsker, at jeres børn skal have en tryg hverdag og passes af hjertevarme og kompetente mennesker med stor pædagogisk indsigt i et dejligt miljø, med plads til udfoldelse og masser af musik - så er Gummerup Vuggestue det rette sted.
Vi har nu haft 3 børn i vuggestuen, et single-barn og et sæt tvillinger, som alle har haft vildt forskellige behov og altid er blevet mødt af et personale, der har formået at se det enkelte barn og tilpasse måden at være sammen med- og passe det enkelte barn efter individuelle behov. Alle tre har følt sig set, hørt, afholdt og trygge i Gummerup Vuggestue, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at de har fået den bedste start, man kunne tænke sig i Gummerup Vuggestue.
Rikke Louise og Klaus Fage-Fjord, marts 2019

  

Gummerup Vuggestue får vores varmeste anbefaling. Nærværet som ses, mærkes og føles hver dag i huset, lever til fulde op til vores forventning. Tvivl aldrig på at Gummerup Vuggestue ikke kan være ii børnehøjde for det enkelte barn, eller ikke kan give det lille forsigtige barn den fulde opmærksomhed, trods en stor børneflok. Alle er med - ingen bliver glemt.
Mange forældre stiller dagplejen op imod vuggestuen - der er fordele og ulemper, der skal tænkes igennem og det kan være en svær beslutning. Mange der fejlagtig tror at det nærvær som kan opleves i dagplejen ikke kan opleves i en vuggestue - har ikke besøgt Gummerup Vuggestue. Her findes hjerterum, kærlighed og ikke mindst tid og engagement til det enkelte barn. Her er mulighederne størst og giver dit barn alle de udfordringer, der skal til for at få en tryg hverdag. Mette og Kim Lundin, januar 2017

 

 

Fantastisk sted, som helt sikkert skal besøges/prøves. Den bedste start for ens GULD - er Gumerup Vuggestue. De varmeste anbefalinger herfra. Marie og Carsten Thulstrup, maj 2016

 

Vi kunne ikke have været mere tilfredse. Gummerup Vuggestue er en lille institution hvor børn og forældre virkelig har nærhed til personalet. Man ved at ens barn bliver set hver eneste dag. Der bliver i høj grad taget individuelle hensyn og tilgodeset hver enkelt barn. Det var meget vigtigt for os, at vi havde den gode kontakt med personalet. Vi er førstegangsforældre, og var meget usikre på det hele i starten i forhold til institutionslivet, men vi fik enormt god hjælp og følte os godt modtaget. Og så føler man at der er enormt meget hjertevarme. Personalet har en egen evne til at få en til at føle, at lige netop vores barn er noget helt særligt. Vuggestuen kan varmt anbefales til alle, der ønsker en lille institution, hvor der er nok hænder, god  kontakt med personalet og masser af hjerterum, smil og glæde. - Ann og Max Madsen, februar 2016

 

 

Gummerup Vuggestue er et sted, med rummelighed og rolighed. Der vaetages de smås interesser - og de stores. Der bliver hygget og sunget. Der er en masse varne og primære voksne tæt på børnene. Der er sjældent udskiftning blandt de voksne, hvilket giver en dejlig ro både for børn og forældre. - Karin og Frank Mulvad Larsen, februar 2016

 

Vi har haft en fornemmelse af, at intet problem man kom med, var for lille og at personalet aldrig var irriterede eller trætte af én, selvom man måske havde glemt lidt skiftetøj. Ingen sure miner – kun positiv omgang, og det gør at man føler sig velkommen og forstået. Gummerup Vuggestue er et sted hvor barnet kan vokse sig større både indeni og udenpå. Det er stedet med 3 M´er – Musik – Mad og Motorik. - Rikke og Kaare Gotfredsen, august 2015

 

Gummerup Vuggestue er en rigtig dejlig vuggestue, med kompetent personale, god atmosfære og hyggelig stemning. Både Bertram og jeg har været yderst tilfredse og jeg giver min varmeste anbefaling til andre forældre. - Anne Mette Nielsen, august 2015

 

Gummerup Vuggestue er et sted, hvor der bliver taget hånd om alle børn og forældre uanset behov. Der er altid plads til barnets vekslende behov. Vuggestuen gør meget ud af at arbejde med udvikling af børnene på børnenes niveau. Vi kan klart anbefale vuggestuen til andre forældre. - Karina og Martin Fruergaard Kingstoft, september 2015

 

Gummerup Vuggestue har været, og er stadig, en tryg base for vores piger. Det er deres andet hjem. Der er dejlig mad, dygtige professionelle pædagoger med kærlige favne og trygge og spændende rammer, med plads til at tumle og være. Mine piger har fra dag 1 været glade når de blev afleveret og glade når de blev hentet. Bedre sted findes ikke og i får mine varmeste anbefalinger.  - Louise Rose Skræp, oktober 2015

 

At vi valgte Gummerup vuggestue, er en af de bedste ting vi har gjort for Liva! Det er det bedste sted, med fantastiske, dygtige, dedikerede voksne, der vil ungerne og elsker deres arbejde.  - Ditte Svelmøe Hannibal, september 2015

 

Tak for alt !! Det har været en fornøjelse, at Elias kunne nyde starten af sin barndom hos Gummerup Vuggestue. I har givet ham en masse redskaber, så børnehaven bliver som en leg. Gummerup Vuggestue er et sted med trygge rammer, høj faglighed og et personale der kan rumme børnene. Altid smilende og klar med gode råd, lyttende og forstående. Linda Sørensen, juni 2015

 

Vi har været så glade for Gummerup Vuggestue. Fra 1. gang vi besøgte stedet til sidste dag, har det bare været godt. Det er sådan en god fornemmelse, at kunne aflevere et barn, som der bliver taget godt imod og er glad for sin vuggestue.sidste dag, har det bare været godt. Ikke en eneste gang har hun været ked af at skulle i vuggestue og hun har været glad når hun er blevet hentet, det på trods af at hun nogen gange har haft lange dage i vuggestuen. Personalet er kompetent og har faglig substans, der er mål og mening med aktiviterne og maden er god. Vi har været 100 % tilfredse.Ikke en eneste gang har hun været ked af at skulle i vuggestue, og hun har været glad når hun bliver hentet. Det på trods af at hun nogen gange havde lange dage i vuggestuen. Personalet er kompetent og har faglig substans. Der er mål og mening med aktiviteterne og maden er god. Vi har været 100 % tilfredse. Søs Rosendahl Grytner, maj 2015  

 

Vi han kun rose jer helt op til skyerne og anbefale jer varmt til andre forældre. Vi siger stort tak for 2 gode og MEGET tilfredsstillende år her i vuggestuen. Vi vil til envher tid råde andre forældre til at vælge Gummerup Vuggestue. Vi kan kun sige tusind – tusind tak for alle de gode ting I har givet Oliver med videre i livet. TAK. – Julia Berg Nielsen, December 2014


Helt fantastisk vuggestue… Vores datter er altid glad både når hun bliver afleveret og hentet … Personalet er så kompetent, dygtige og kærlige ❤ fantastisk oplevelse for både vokse og barn sikke en mulighed på starten af livet for vores GULD!! Skønt med alle sange og danse vores datter kan når hun kommer hjem☺ -vi kan ikke give roser nok til netop Jer, Gummerup vuggestue. Marie Jelbert Thulstrup, december 2014

 

Dejlig vuggestue med tid til hver enkelt barn. Et valg man ikke vil fortryde.
Søs Vang Bærendsen, december 2014

 

Albertes mor og far vil gerne sige mange tak for en rigtig god tid i Gummerup Vuggestue. Vi kommer her dog stadigvæk, men vi vil gerne have lov til at fortælle jer hvor yderst tilfredse vi har været. I har givet Alberte den bedste start på livet man kan tænke sig. Hun er en glad, kvik og lærenem pige – og det har I i Gummerup Vuggestue en kæmpe andel i.
Vuggestuen oser hver dag af overskud, rummelighed og et ovenud skønt og engageret personale. Tak alle sammen – og selvfølgelig en KÆMPE tak til Ilse og Lene på Kylligstuen – som bare har været guld for vores Alberte. Vores pige er slet ikke kræsen og det kan vi takke “køkken-Hanne” for. Hun laver dejlig varieret mad hver eneste dag og giver børnene en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Tak Hanne. Vi glæder os hver dag over at vi stadig har vores gang hos jer er par år endnu. Gummerup Vuggestue er fantastisk. Vi kan varmt dette skønne sted til alle forældre med småbørn.
- Lotte og Nicolaj Uldal Hansson, juni 2014

 

Gummerup Vuggestue –
-Et sted hvor alle i personalegruppen er super engageret og udstråler stor arbejdsglæde
-Et sted med nogle fantastiske kompetencer indenfor både motorik, musik og sproglære
-Et sted med en meget struktureret hverdag for barnet
-Et sted man som nye forældre trygt kan overlade sit barn
-Et sted med en god og glidende overgang til børnehave – med besøg i børhaven mange gange før start mm.
-Et sted der vil blive savnet af både barn og forældre. Anne og Reza Holm Larsen, august 2014

 

Gummerup Vuggestue er et kanon sted. Sødt og altid venligt personale. Man føler sig altid velkommen og der er altid tid til en snak om alting. – Susan og Henrik Pedersen, maj 2014

 

Gummerup Vuggestue er en institution, hvor man mærker varme og glæde, så snart man kommer indenfor døren. Man fornemmer et stort engagement fra personalegruppen, hvor pædagogisk udvikling og læring er en selvfølge. De formår at skabe en tryg hverdag for både børn og forældre, så hverdagen forløber nemmere for alle. Vi vil varmt anbefale vuggestuen til andre.
-Tabitha og Andreas Bülow Kyster, april 2014

 

Gummerup Vuggestue er en rummelig vuggestue, med plads til leg – og med engagerede voksne der er imødekommende og åbne. - Lajla og David Andersson, maj 2014

 

Gummerup Vuggestue er super god. Kan ikke fås bedre. Kan varmt anbefales. Personalet er altid positive og har let til smil. Man kan mærke at de er glade for vores barn og omvendt. Dejligt at de laver så mange forskellige ting med børnene. F.eks. er de i gymnastiksalen og går ture – bl.a. ned til åen for at sejle med hjemmelavede skibe mm. Der er stort fokus på det enkelte barn og der tages udgangspunkt i hvor barnet er i sin udvikling. Super forældresamarbejde – bl.a. da vores datter skulle øve sig i at blive ble-fri. Vi er bare nogle meget tilfredse forældre der siger tak fordi I har taget jer så godt af vores datter. Det er vi meget taknemmelige for. - Tina og René Flink, april 2014

 

En vuggestue der tilbyder trygge, faste rammer.
Et kompetent personale, der går til arbejdet med engagement og glæde. Musik og bevægelse vægtes højt og du får et glad barn hjem, der er velstimuleret og tilfreds.- 
Katrine og Martin Vissing Tornø, marts 2014

 

En vuggestue, med høj trivsel, hvor empati , trygge rammer  og plads til forskellighed er de store nøgleord.
En vuggestue hvor der er hjemligt og hvor duften af nybagte boller, er det første man møder når man kommer.
En vuggestue hvor personalet både kan udvise kærlighed, samt udfordre det enkelte barn læringsmæssigt.
-
 Line Juul Sørensen og Thomas Kristensen, September 2013

 

For et lille menneske, der skal ud i verden alene, er Gummerup Vuggestue et perfekt sted at starte. Vi er glade for , at vores drenge har fået den start, hvor de har fået tid, er blevet set og hørt – omgivet af interesserede og engagerede voksne, der har tid til knus og nærhed. Der er mange forskellige aktiviteter: Musik og  udeliv, som vi synes er rigtig vigtigt, men også mange kreative aktiviteter. Fint at man låner skolens gymnastiksal. Børnene bliver udfordret på alle planer: Motorisk, sprogligt, kreativt og de smager lækker alsidig mad i alle farver. Personalet er fantastisk . Det er bare vuggestuen for glade nysgerrige unger. Roland siger at vuggestuen  lukker nu når han holder – ha ha !!
- Birgitte og Lars Bonde Berg, maj 2013

 

Gummerup vuggestue er en fantastisk myretue af børn og voksne. Det er ikke bare et sted, hvor man går på arbejde, det er et sted hvor man engagerer sig 110 % med tryghed, empati og begejstring. Kan virkelig anbefales !!
Marlene og Mogens Brix Koldkjær, april 2013

 

Gummerup Vuggestue er en vuggestue, hvor børnene er i centrum og hvor pædagogik og motorik går hånd i hånd. Hver uge byder på mangeartede oplevelser, hvor nye bekendtskaber gøres. Det kan være alt lige fra naturens luner og mange muligheder, til nye eller velkendte sange og musik eller måske en rolig tur i gyngen. Hver dag byder Hanne i køkkenet på  afvekslende, sund og nærende mad, der også udfordrer smagsløgene. Alt i vuggestuen bliver tilpasset børnenes niveau og de bliver mødt lige præcis der, hvor de hver især befinder sig. Vores barn i Gummerup Vuggestue holder af komme i vuggestue hver dag. Hun føler sig velkommen, er tryg og har det godt og sjovt med pædagogerne og de andre børn.” – Lene og Anders Bang maj 2013

 

“Vi har oplevet vores søns tid i vuggestuen som meget positiv og har været glad for at lære jer alle at kende. Gummerup Vuggestue er  dejlig og tryg, med et proffessionelt engagement, hvor personalegruppen er ressourcestærke og velfungerende.” –   Birgitte og Danny Sørensen februar 2013

 

” Gummerup Vuggestue er et dejligt og professionelt alternativ til andre pasningsmuligheder. Super normering og god størrelse. Gummerup Vuggestue tilbyder kreative rammer og har fokus på det musiske og motoriske i det lille barns hverdag.”  –  Charlotte og Anders Brandt-Møller december 2012

 

” Gummerup Vuggestue er en super vuggestue, med glade venlige og søde personaler. Børnene får lov at udforske og udfordre sig selv både inde og ude. Personalet er forstående og står altid til rådighed for en snak med os forældre – både fagligt og personligt. Man føler at ens barn bliver set og er i centrum. Der bliver hver dag gjort meget for børnene, som bliver inddraget i hverdagen, kommer i gymnastiksalen og på ture ud af huset. De arbejder meget med selvhjulpethed, så børnene er klar til børnehaven og selv kan tage sko og jakker på og kan begå sig socialt med andre børn. I gummerup Vuggestue bruger de megen tid på at tale med børnene, samt synge, danse og spille. Jeg anbefaler gerne vuggestuen til nye forældre – for det er et super sted og jeg ville ikke have været tiden i Gummerup Vuggestue foruden.” –  Christina Hellmann august 2012

 

“Gummerup Vuggestue er et trygt og rart sted, hvor børnene bliver set, hørt og holdt om og af hver dag. Kompetent personale, gode faciliteter og et hav af positive oplevelser, er det dit barn får, hvis han/hun skal gå i Gummerup Vuggestue. En god start på livet .  ” – Rikke Louise og Klaus Fage Fjord 2012

 

“Hvis du ønsker at dit barn skal blive mødt af kærlighed og trygge rammer, er du kommet til det rigtige sted. I Gummerup Vuggestue tilpasser personalet sig efter hvordan børnene har det. Her er ingen stress. Maden er sund og hjemmelavet og bliver serveret af børnenes madmor Hanne. Der er hænder til alle og der tages hensyn til dit barns udvikling af et fagligt dygtigt personale.”  Malene og Jan Zako- 2012

 

“Gummerup Vuggestue er et dejligt varmt sted, at starte sin tid udenfor hjemmet i. Der er en fantastisk personalegruppe, der tar hånd om både børn og voksne. De formår at få mange pædagogiske aktiviteter ind i den travle hverdag, så det hele går som en leg og børnene (og forældre) får en masse givende deraf. Der er tid og ro til hvert barn i Gummerup Vuggestue – også når der er travlt. Vi er også meget begejstret for de lækre faciliteter og lokaler som vuggestuen har. Hvis man vil have en stærk personalegruppe, med masser af varme og smil – og som gør et fantastisk stykke arbejde med børnene vil vi varmt anbefale Gummerup Vuggestue.”  – Gitte og Uffe Sparsøe 2012

 

Gummerup Vuggestue er en vuggestue, hvor børnene er i centrum og hvor pædagogik og motorik går hånd i hånd. Hver uge byder på mangeartede oplevelser, hvor nye bekendtskaber gøres. Det kan være alt lige fra naturens luner og mange muligheder, til nye eller velkendte sange og musik eller måske en rolig tur i gyngen. Hver dag byder Hanne i køkkenet på  afvekslende, sund og nærende mad, der også udfordrer smagsløgene. Alt i vuggestuen bliver tilpasset børnenes niveau og de bliver mødt lige præcis der, hvor de hver især befinder sig. Vores barn i Gummerup Vuggestue holder af komme i vuggestue hver dag. Hun føler sig velkommen, er tryg og har det godt og sjovt med pædagogerne og de andre børn.” –

 

 

Vi har haft den glæde, at have vores datter, Ida Marie, i Gummerup vuggestue siden opstarten. Vi er tilflyttere til området, og havde et stort ønske om, at vores datter skulle have sin daglige gang i en vuggestue, blandt andet fordi, at der her er flere øjne som ser, der er mulighed for helt andre aktiviter end hos en Dagplejer, og samtidig giver det ro og tryghed, at blive afleveret samme sted hver dag til samme gruppe af personale. Så efter at have mødt initiativtagerne samt Hanne-Dorthe var vi ikke i tvivl om, at her ville vi gerne være med.

Opstarten er gået rigtig godt, personalet fungere godt sammen og supplerer hinanden på fineste måde. Der er plads til at børnene har deres forskellige behov, og det enkelte barn bliver set, som den den er. Som forældre fornemmer man et stort fokus på, at børnene lærer at være en del af et fællesskab, og hvad det fordrer af sociale kompetencer. Børnene bliver tilskyndet til at øve sig på at blive så selvhjulpen, som deres alder og evner kan følge med til. Vi har set en rivende udvikling for vores egen datter, hun øver sig i alt, at tale og kunne ting selv. Hun taler om, børnene i vuggestuen, og om de voksne. Vi aflevere og henter en glad vel stimuleret pige hver dag, og de dage, hvor det er svært at sige farvel, er der altid plads til et ekstra knus og lidt ekstra omsorg, hvilket giver ro i krop og sjæl for mor og far.

Vi nyder at komme i vuggestuen og bliver favnet af den rolige og kærlige atmosfære, som hersker. Tonen mellem både de voksne og mellem børn og voksne er rar, og der ligger en dyne af omsorg i luften. Hver dag bliver der serveret veltillavet mad, som uden tvivl også er med til at skabe den dejlige hverdag.

Vi er glade for at have fået denne mulighed, og glæder os på vegne af alle de børn, som over tiden skal have deres gang i Gummerup Vuggestue.

Med venlig hilsen Mette Buus Brandt

 

Til rette vedkommende

Vores datter har været utroligt glad for at gå i Gummerup Vuggestue.

Vuggestuen, som er relativt nystartet, er bemandet af en trup stærkt engagerede pædagoger, som sørger for at der er den trygge atmosfære som børnene trives i. Man får altid et ret harmonisk indtryk af stedet. De fysiske rammer fungerer godt. Med det sagt, savnes der evt. nogle faste legeredskaber såsom gynge osv. på legepladsen. Til gengæld har vuggestuen en aftale med den lokale skole, hvor de har adgang til deres gymnastik sal. Derudover er børnene meget ude på tur og ekspeditioner i den dejlig lokale natur.

De har også en rigtig god madordning. Med eget køkken og ’madmoren’ Hanne, sørger for en sund og varieret kost til børnene.

De har deres faste rutiner med frugt, spisning, sove, sange, lege og kontakt – og det har de små brug for. Alt fungerer som det skal.

Vi ved at Gummerup Vuggestue har været et rigtigt godt sted for vores datter; et sted hvor hun trives og altid er glad for at komme. Det bliver hårdt at sige farvel, og vi kan kun give stedet vores varmeste anbefalinger. Mvh. Alisdair Richter & Janne Aamand