Indmeldelse

Tilmeld dit barn i god tid

Ønsker du dit barn optaget i Gummerup private Vuggestue og Børnehave - skal barnet skrives på vores venteliste. Det er gratis og du gør det ved at udfylde en online indmeldelse - længere ned på denne side. Vores pladser er attraktive og bliver som regel hurtigt fyldt op, så vi anbefaler, at I skriver jeres barn på ventelisten allerede under graviditeten – eller hurtigst muligt når barnet er født.

 

Det er gratis at skrive sit barn op på vores venteliste.

 

Reserver en plads allerede mens du er gravid

Du kan skrive dit barn op fra fødslen , men allerede under graviditeten kan du reservere en plads. Dette tiltag har vi lavet, på baggrund af den store rift om pladserne. Det kan derfor være en tryghed for nogle forældre, at skrive sig op så tidligt som muligt – så er chancen større for, at der er en plads når man skal bruge den.

.

Institutionen er åben for alle.

 

 

Online Tilmelding    Her

Venteliste

Princippet for institutionens venteliste er, at de børn, der står først på listen, optages først. Børn med søskende i vuggestuen eller børnehaven har altid forrang. Der kan i særlige tilfælde, ifølge vores vedtægter, tages hensyn til børnegruppens sammensætning, ved optag af nye børn. Som udgangspunkt optages børn ikke for mindre end 6 måneder.

 

Udmelding

Ønsker du at udmelde dit barn, skal det ske skriftligt, med minimum to måneders varsel til den 1. i måneden. Optagelse i institutionen meddeles senest 2 måneder før start, hvorefter depositum (kr. 3000,-) skal indbetales. Udmeldelse sker automatisk når barnet skal i børnehave. Melder du din plads fra mindre end 2 måneder før barnet skal starte i institutionen, tilbagebetales depositum ikke. Indbetalt depositum er garanti for pladsen og tilbagebetales når barnet går ud af institutionen. .